COACHING

‘Saya is je gids van perfectionisme naar zelfliefde’.

Als bewustzijnscoach, inspirator en teacher begeleidt Saya je van beknellende gedachten en emoties los te komen, om meer levensvreugde, vrijheid en zelfliefde te ervaren.

​​Het is mijn missie om je te helpen liefde te verkiezen boven angst, jezelf te helen van emotionele blokkades en contact te maken met de kracht van (zelf)liefde, zodat jij je authentieke zelf kunt zijn.​

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is als je regelmatig je eigen behoeften en/of verlangens wegstopt, ten dienste van anderen.
Ik weet wat het betekent wanneer je de lat hoog hebt liggen, waardoor je jezelf niet ziet voor wie je echt bent.
Ook kende ik het gevoel van tekortschieten, omdat je (hoge) verwachtingen en eisen aan jezelf stelt. De neiging om jezelf kleiner te maken dan dat je bent was mij ook bekend.


Herken je dit:
 • Heb jij regelmatig hoge verwachtingen en eisen, die als je eerlijk naar jezelf bent nauwelijks waar te maken zijn?
 • Sta je vaak in de actie-stand en is tot stilstand komen niet je sterkste punt?
 • Hou je jezelf in, omdat het spannend voor je kan zijn om jezelf écht te laten zien en horen?
 • Heb je een groot inlevingsvermogen, ben je sensitief voor energieën van buitenaf en lukt het je soms niet deze te kanaliseren?
 • Heb je het gevoel dat je op sommige momenten niet volledig in je kracht staat?
 • Kun je soms moeilijk in contact blijven met wat je écht wilt?
 • Vindt je het af en toe lastig om je eigen grenzen te erkennen en te stellen?

Als bewustzijnscoach bekrachtig ik jou tijdens persoonlijke 1-op-1 sessies, waar alle aandacht is voor wie jij werkelijk bent.

Bewustzijnscoaching werkt effectief om jezelf beter te leren begrijpen, jezelf te waarderen, om je ware potentieel te leven en volledig in je kracht te staan.

Met dit alles groei je naar een stevige basis in jezelf en vervolgens wordt het kraakhelder welke vervolgstappen je wilt zetten in werk, relaties, gezondheid en andere essentiële levensgebieden.
 • Ben jij toe aan een diepere connectie met jezelf en wil je ontdekken wat écht belangrijk is voor jou?

 • Wil jij meer mentale rust en kunnen omgaan met onrust?

 • Wil jij jezelf liefhebben zoals je bent én (daad)kracht, helderheid en meer (zelf)vertrouwen ontwikkelen?

Dan is een 1-op-1 coachingtraject door Saya dè oplossing.
 • Meld je aan voor een gratis online kennismakingsgesprek van een uur: we staan stil bij jouw behoefte, ik laat je zien wat de 7 pijlers voor zelfontwikkeling voor jou kunnen doen, wat mijn begeleiding voor je kan betekenen en er is ruimte voor al je vragen.
  (Een kennismaking zet al veel in beweging, waar je direct al de vruchten van plukt).
 • Een bekrachtigend 1-op-1 coachingstraject, waar jij en jouw leven in het middelpunt staan.
Jouw gids van perfectionisme naar zelfliefde.

Coaching door Saya zal als een spiegel voor je zijn, waarbij jij je ten diepste realiseert wie je werkelijk bent. Bewustzijnsverruiming maakt de weg vrij om je ego van je ware zelf te leren onderscheiden. Zo ontstaat een verhoogde dosis zelfliefde en talloze krachtige & heldere inzichten in jezelf.

Vindt de waarheid in jezelf, voel je bekrachtigd, creëer een heldere & kalme geest en bevrijd je van die innerlijke kritische stem.

 • THEMA’S

  Thema’s kunnen zijn:

  • Ontdek hoe je kunt omgaan met allerlei prikkels en verantwoordelijkheden.
  • Ervaar hoe je met oncomfortabele situaties kunt omgaan, op een manier die rust brengt.
  • Krijg inzicht in waar jouw energie lekt en wat je kunt doen of laten om jezelf weer op te laden.
  • Erken en stel grenzen, waardoor relaties met de mensen om je heen soepeler verlopen.
  • Krijg voor jezelf antwoorden op levensvragen over eigenwaarde, relaties, werk en carrière, gezondheid, wensen en verlangens.
 • RESULTAAT

  Innerlijke rust, kracht, energie, helderheid, een hoge mate van vertrouwen en een heldere eigen levensvisie.

 • VOOR WIE

  Voor een ieder die dichterbij zichzelf wil komen, innerlijke rust wil ervaren en met helderheid en vertrouwen aan het roer van zijn of haar leven wil staan.
  Ik begeleid voornamelijk coaches, ondernemers, leidinggevenden, begeleiders en zorgverleners die toegewijd zijn aan hun eigen groei en ontwikkeling, omdat ze weten dat dit bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van anderen.

 • WAAR

  De sessies vinden plaats in een rustige en vertrouwde ruimte, dichtbij het centrum van Venlo. Informeer naar de mogelijkheden voor coaching op locatie. Woon je niet in de buurt? Dan kun je kiezen voor online coaching via Zoom.
  Graag overleg ik samen met jou de mogelijkheden.

 • MEER INFO

  Nieuwsgierig geworden wat dit jou kan brengen in jouw leven? Wil je graag meer informatie?
  Neem gerust contact met me op, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

COACHING REVIEWS

Ik was op zoek naar de reden waarom ik dingen zo perfect wilde doen en geen richting durfde te kiezen in mijn werk.
Saya heeft me gehopen met bewuste stappen naar innerlijk leiderschap. Hierdoor neem ik nu stappen die ik de moeite waard vind. Ik had niet verwacht dat ik dit voor mezelf zou durven kiezen. Het maakt me een gelukkig mens. Ik durf mezelf steeds meer te laten zien en accepteer mezelf om wie ik ben. Dit is nieuw en spannend, maar ontzettend verrijkend en laat mij mezelf de moeite waard voelen. Hier ben ik Saya dankbaar voor. Saya is een bijzondere vrouw met veel kennis. Als jij jezelf ook zelfliefde gunt zou ik je haar aanraden. Ze brengt iets moois op je pad, dat is zeker, als mens, maar ook door de wijze waarop ze je vragen stelt en jou ziet!
Anita Beek - Psychomotorisch therapeut

“Rust, liefdevol, een luisterend oor en een hele goede spiegel! Saya is enorm gemotiveerd om het beste uit mensen te halen. Zij gaat op zoek naar passie, vuur en enthousiasme. Het is fijn om met haar te praten. Het fijne aan Saya is haar luisterend oor. Niet zomaar luisteren, maar écht luisteren. Dit geeft iedere keer weer nieuwe inzichten. Ze heeft geen oordeel, is liefdevol betrokken, enthousiast en je voelt aan alles dat ze haar passie leeft. Een bijzonder mooi mens waar je je altijd welkom bij voelt.”

Malu de Wit - zelfstandig ondernemer MINIMAL•U

“Saya heeft me op zowel professioneel als op persoonlijk vlak enorm geholpen meer bewuste keuzes te maken en beter te luisteren naar mijn intuïtie. Saya weet precies de juiste vragen te stellen om je bewust te maken van je eigen gedragspatronen. De sessies met Saya waren verhelderend, soms confronterend maar overall een echte eyeopener als het gaat over je persoonlijkheid en gedragspatronen. Ze heeft me handvaten gegeven die waar ik daadwerkelijk iets mee kan en die ik in het dagelijks leven kan toepassen. De sessies met Saya hebben me geholpen om beter te luisteren naar mijn gevoel, patronen uit het verleden te doorbreken en mezelf meer vrijheid, ontspanning en ruimte voor creativiteit te gunnen.”

Renée - zelfstandig ondernemer

“Saya heeft mij in verschillende sessies laten inzien dat ik het waard ben om voor mezelf op te komen, om mezelf te gunnen wat ik andere ook gun en mezelf leren waarderen. Ik heb leren voelen en ben uitdagingen aangegaan. Ik kan nu zeggen: ik durf te zijn en te leven en durf dromen aan te gaan en ze niet te laten als dromen. Ik wilde heel graag een bedrijf opstarten. Na wat sessies en anders voelen en denken, ben ik sinds 27 augustus zzp’er geworden. Ik voel me gelukkig, ik voel me vrij, ik voel me mij. Ik kan je aan iedereen aanraden: wat je doet doe je met liefde en spiritualiteit.”

Moesti Rooijakkers - zelfstandig ondernemer MR dienstverlening

“Saya is professioneel, duidelijk, eerlijk, geloofwaardig en zonder oordeel. Een hele fijne mooie uitstraling waar je je meteen thuis bij voelt. Ze neemt je mee op reis.”

Mary Stolker - ondernemer restaurant Bij de Buren

“De veranderingen die mijn nieuwe functie met zich meebracht, vergde zoveel energie dat dit ten koste ging van mijn gezondheid. De druk was enorm hoog, waardoor ik mij onzeker ging voelen en remmingen had ten opzichte van mijn meerdere. Ik klapte tijdens gesprekken dicht. Via mijn leidinggevende kwam ik in contact met Saya. Het coaching traject is doorlopen en ik kan alleen maar lof uitspreken over de manier hoe ze mij begeleidt heeft. Ze straalt rust uit en houd je als het ware een spiegel voor, gaat terug naar de kern. Het heeft me mijn vertrouwen teruggegeven, sta steviger in mijn schoenen en durf weer mijn mening te geven. Daarbij heb ik meer inzicht gekregen in het gedrag van een ander. Ik ervaar meer rust.”

Annemiek Peters - coach dagbesteding De Zorggroep

“Ons bedrijf Psychocare Venlo staat voor het nemen van de eigen verantwoordelijkheid in het leven. Wij begeleiden mensen op hun pad naar herstel of persoonlijke ontwikkeling. Het zou niet kloppen als we datgene wat wij uitdragen niet ook zelf toepassen op onze eigen levens.

In Saya hebben wij een fijne coach gevonden die ons helpt te reflecteren in ons eigen proces en in dat van ons bedrijf.

Door het volgen van een aantal individuele en gezamenlijke coaching sessies zijn ook wij weer een stapje verder gekomen in ons ontwikkelingsproces als persoon en als bedrijf. Belemmerende overtuigingen zijn in kaart gebracht en hebben plaatsgemaakt voor nieuwe inspiratie en groei. Het beginpunt ben jezelf en wij zijn bevestigd en versterkt in onze overtuigingen dat als je de verbinding met jezelf maakt, en je bewust ben van je eigen verlangens en behoeftes, je het verschil kan maken voor jezelf en voor de ander. M.a.w. je leven wordt er stukken mooier door, je leeft je leven vanuit je hart.

Saya is als coach geduldig, niet oordelend, betrokken en de sessie hebben wij als fijn ervaren. Wij zouden haar daarom zeker aanraden bij derden. Ze is daarnaast betrouwbaar en haar benadering is liefdevol.

Wij zien het afronden van dit traject niet als een eindpunt. Maar als een wegwijzer op onze weg naar een vervullend leven, zakelijk en privé, en vanuit dit punt zullen er weer nieuwe deuren opengaan op deze weg.

Dank je wel Saya dat je een stukje meeliep op onze weg!”

Claudia Faassen & Sylvia Sijbers - psychologen Psychocare Venlo

“Ik heb de coaching van Saya als heel positief ervaren. Het starten met een intake gesprek was erg waardevol om ook als team een duidelijk beeld te krijgen over de hulpvraag en de te bereiken doelen. Tijdens de coaching heeft Saya het team opnieuw laten ontdekken hoe belangrijk communicatie is. Met volle aandacht, respect en door op het juiste moment los te laten en weer vast te pakken heeft Saya het team geholpen om tot de kern te komen en is het team aangezet tot reflectie en het nemen van eigenaarschap voor teamontwikkeling. De manier waarop Saya vragen stelt, feedback geeft en samenvat heeft ertoe geleid dat het team na een drietal sessies het vertrouwen heeft om met de verkregen inzichten zelf aan de slag te gaan. Een mooi resultaat dankzij de professionele aanpak van Saya.

Ik wil Saya aanbevelen bij elk team dat op zoek is en open staat voor teamontwikkeling op een professionele manier.”

Teamleider De Zorggroep

“Liefdevol en direct. Saya weet precies de vragen te stellen die op dat moment nodig zijn. Dankzij haar heb ik prachtige inzichten gekregen. Haar aanwezigheid tilt mij naar the next level in mijn bewustzijn.”

Safiya Slimani - life & spirit business coach

“Saya bemoedigt mij om mijzelf te zijn. Dit doet ze door mijn talenten en kwaliteiten vanuit authenticiteit te waarderen. Haar vragen en oprechte feedback geven mij verheldering. Ik ervaar plezier, kracht en ruimte als ik met haar in contact ben.”

Rayziya Yorulmaz - zelfstandig ondernemer Rayziya Training & Coaching