• Omdat jij de allerbelangrijkste persoon bent in jouw leven

  Saya Sprafke

  Selflove: wat is dat nu eigenlijk?
 • Verbinding met jouw ‘zin in het leven’ door VOLUIT jezelf zijn

 • Deep dive van strengheid naar zelfrespect in drie dagen

 • Dit is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven! SelfLove Retreat was verzachtend, een liefdevolle confrontatie én thuiskomen voor mij

  Willemien Harskamp

  SelfLove-Weekend-Retreat-impressie-1

SELFLOVE WEEKEND RETREAT

Winter Edition 15 t/m 17 januari 2022 Centrum Athanor, Lochum

Een diepere verbinding met jezelf voelen én voeden is wat de tijd waar we nu in leven vraagt. Groeien naar innerlijk vertrouwen en een stevige bedding stelt je namelijk in staat om standvastig te kunnen staan voor het vervullen van je verlangens én om mee te kunnen bewegen met de stromingen van het leven.

“Het draait nu meer om mezelf dan om anderen en daardoor voel ik me heel krachtig en zelfverzekerd”

Na SelfLove Retreat is ze trouwer aan zichzelf. Jij bent immers de allerbelangrijkste persoon in jouw leven. Maarrr wat hebben we vaak hoge eisen aan onszelf (en aan anderen), waardoor we hard of streng kunnen zijn. Ook wanneer je geneigd bent jezelf af te wijzen of minder belangrijk te maken kan dan op ten duur zijn tol eisen.

Is het tijd om de relatie met jezelf te verdiepen, die doorwerkt met anderen?

De kans is groot dat je jezelf keer op keer tekort doet wanneer je jezelf hebt aangeleerd om alsmaar AAN te staan voor anderen. Je raakt namelijk uit contact met jezelf en daarmee ook uit contact met je passies, levenslust, je gevoel van vrijheid en onbevangenheid.

Het gevolg kan zijn dat je gaat pleasen, overmatig rekening houdt met verwachtingen van anderen en daarmee je eigen behoeften ondergeschikt maakt. Misschien herken je dan ook dat je innerlijke perfectionist en people pleaser op de voorgrond komen te staan.
Onzekerheid komt op, schuldgevoel en waarschijnlijk voel je je niet erkend voor wie je werkelijk bent. Op zoek gaan naar bevestiging en goedkeuring buiten jezelf kost op deze manier bakken met energie en je raakt verwijdert van jezelf.

 • Wat als je in de plaats van innerlijke onrust en spanning meer stevigheid in jezelf zou voelen, lichamelijk dieper kunt ontspannen én daardoor een stiller hoofd hebt?
 • Wat als je jezelf vertrouwd, in iedere verbinding die je hebt met anderen?
 • Wat als je jouw eigen plek kunt innemen en grenzen kunt stellen?
 • Wat als je je hart openstelt en durft te ontvangen: wat wordt er dán mogelijk in je leven?

Saya’s SelfLove Retreat begeleidt je naar een hoge mate van zelfwaardering, levenslust en een stevig gevoel van vertrouwen in jezelf

In drie dagen zorg jij ervoor dat je stevig geaard bent in je lijf en een evenwichtige balans tussen hoofd-hart-buik tot stand brengt. Zo ben je in staat om krachtiger en tegelijkertijd liefdevoller grenzen te stellen. Zelfrespect groeit, waardoor je moeitelozer de dingen creëert die belangrijk voor je zijn.

Wanneer je je hart durft te openen, ook bij pijnlijke emoties, kun je vanuit je hartcentrum anderen meer toelaten én liefde ontvangen. 

Je eigenwaarde groeit en je zult je dieper realiseren dat je niet afhankelijk bent van goedkeuring en bevestiging van buitenaf: daarvoor in de plaats ben je in staat om jezelf op het diepste niveau te erkennen voor wie je werkelijk bent.

Situaties die op je pad komen kun je vervolgens aankijken vanuit onbevangenheid, acceptatie en lichtheid, waardoor er meer ruimte ontstaat voor moeiteloosheid, levensvreugde en passie in je leven.

Je voelt je na dit weekend retreat bevrijd van zelfafwijzing, voelt een rotsvast vertrouwen in jezelf en staat krachtig en liefdevol in (liefde)relaties.

Hoe bereiken we dit?

  Vertragen, verstillen en verzachten. We werken op emotioneel, fysiek, energetisch, mentaal én spiritueel niveau, waarmee we in drie dagen een deep dive in zelfliefde tot stand brengen.

  SelfLove-transformatieprogramma:
energetisch lichaamswerk, healing, ademwerk, (actieve)meditatievormen, vergeving, visualisatie, tantrische verbindingen, systemisch werk, journaling, innerlijk kind werk, body empowerment, dans, rituelen, essence reading, holistische massage, energiewerk in loslaten, openen, verzachten, bekrachtigen en verbinden.

  Aandacht op het verhogen van lichaamsbewustzijn en de verbinding tussen hoofd-hart-buik.  

De veilige respectvolle space is helpend en helend, waarmee je je ontdoet van (oude) pijnstukken.

Houden van jezelf is niet je altijd lekker in je vel voelen. Houden van jezelf is ongeacht hoe je je voelt, achter jezelf blijven staan. 

Wil je graag meer vragen beantwoord hebben, zodat je voor je gevoel een weloverwogen beslissing kunt maken?
Om je goed te kunnen helpen en antwoord te kunnen geven op al je vragen, bied ik jou de mogelijkheid om gratis een telefonisch gesprek te doen. Dit geeft je alle informatie die je nodig hebt om te onderzoeken en voelen of SelfLove Retreat iets voor jou is. Ik luister naar je met aandacht en zorgvuldigheid.

Verdiep de relatie met jezelf

Saya Sprafke is met haar team dit weekend volledig toegewijd aan jou, vanuit liefde, veiligheid en respect. De locatie, omgeving, voeding, begeleiding is gericht op onderstaande vier pijlers:

MENTAAL

Je leert te doorzien wat je mind aan strategieën heeft, op een manier die bevrijdend werkt en je innerlijke rust brengt. Je ontvangt & creëert nieuwe zelfinzichten, die helderheid brengen over de vervolgstappen die je wilt zetten.

FYSIEK

Je ervaart wat het betekent om volledig je eigen ruimte in te nemen, grenzen te stellen als het nodig is en te leren luisteren naar de signalen van je lichaam. De processen zullen helend en bevrijdend werken, zodat je meer kunt verblijven in het hier en nu.

EMOTIONEEL

Je laat blokkades los en verinnerlijkt een stevige bedding in jezelf. We leren je Oosterse en Westerse rituelen die je blijvend kunt toepassen ook na dit retreat. Dit zorgt voor een stabiele verbinding met je lichaam, geest, hart, ziel én de wereld om je heen.

SPIRITUEEL

Je groeit naar een hogere laag van bewustzijn: je leert de waarnemer te zijn van je gedachten en emoties, in plaats van erin meegezogen te worden. Je diepere verlangens komen aan het licht, die jou de weg wijzen naar je gewenste toekomstbeeld, zoals dit voor jou bedoeld is.

Wil jij…

 • loskomen van het streven naar beter?

 • meer op je eigen intuïtie vertrouwen?

 • jezelf bevrijden van oude pijnstukken?

 • volledig je eigen ruimte durven innemen?

 • loskomen van verwachtingen van anderen die maken dat je je gevoel van vrijheid verliest?

 • (te hoge) eisen en verwachtingen die je stelt aan jezelf en aan anderen loslaten?

 • liefdevol én toch krachtig grenzen kunnen stellen als het nodig is?

Dan is SelfLove Weekend Retreat op jouw lijf geschreven!

Ambitieuze en sensitieve vrouw, ben jij:

 • Gefocust op (het welzijn) van anderen en verlies je jezelf daar wel eens in?
 • Geneigd de lat voor jezelf hoog te leggen?
 • Zo nu en dan over-verantwoordelijk en sta je op die momenten vrij serieus in het leven?
 • Geneigd je best te willen doen?
 • Niet altijd in contact met je werkelijke gevoel?
 • Iemand die zichzelf vaker vergelijkt met anderen?
 • Iemand met een best-wel-strenge en kritische stem naar zichzelf?

Dit weekend creëer jij:

 • Een gevoel van thuis zijn bij jezelf
 • Meer (zelf)vertrouwen
 • Hogere mate van zelfrespect 
 • Verstilling & vertraging
 • Een kalme geest
 • Dieper vertrouwen op je intuïtie
 • Liefdevolle relatie met jezelf
 • Verbondenheid met gelijkgestemden

SelfLove Weekend Retreat biedt jou:

 • Verblijf 2 nachten in Centrum Athanor, in Lochum (Achterhoek). We zitten in een ruime woonboerderij met uitgestrekt landgoed waar het heerlijk vertoeven is. Deze locatie heeft een energetische krachtplek, die je helpt te landen bij jezelf. Haardvuur, wandelen, de stilte opzoeken. Je kunt een 1-persoons of 2-persoonskamer boeken, met eigen badkamer voor privacy.
 • Transformationeel programma door Saya Sprafke. Het programma  wordt intuïtief geleid en is maximaal ondersteunend aan jouw leiderschap, groei en welzijn. Wat we doen vindt haar oorsprong in Oosterse en Westerse tradities en heeft haar effectiviteit en succes bewezen als het gaat om groeien in zelfbewustzijn.
 • Culinaire vegetarische voeding door private veganchef Sandra. Haar liefde en passie in het eten is een waar genot en draagt optimaal bij om rust, reinheid en helderheid te ervaren in je lichaam en geest. We eten veganistisch, zoveel mogelijk gluten & suikervrij. Om optimaal profijt te hebben van de zuiverende werking wordt er geen cafeïne en geen alcohol geschonken.
 • Holistische 1-op-1 behandeling van Lisa Vermin. Met haar gecombineerde expertise van energie- en lichaamswerk, geeft ze jou een ‘full body experience’ op meerdere niveaus. Blokkades worden behandeld & energie gaat weer stromen. Zodat jij meer en meer in je lijf aanwezig kunt Zijn.

Meest gestelde vragen

1. Wat maakt dit retreat anders dan andere retreats?

Met inmiddels 12 jaar kundige ervaring in bewustzijnsontwikkeling, transformatieprogramma’s en coaching bezit Saya een stevige basis om jou te begeleiden naar de meest trouwe versie van jezelf. Saya lééft dit werk en met haar levensinstelling en liefde voor het leven heeft ze een aanstekelijke werking op jou. Deelnemers komen voor haar unieke lichte energie en omarmen daardoor hun eigen unieke energie. Deze retraite kent een evenwichtige combinatie tussen enerzijds diep innerlijk werk en anderzijds volop lichtheid. Uit reviews van klanten blijkt dat deelnemers zich veilig, gezien en geïnspireerd voelen, wat zorgt voor grote sprongen in bewustzijn. Naast groepswerk, ontvang je ook een holistisch-energetische 1 op 1 behandeling die e en grote bijdrage heeft aan het landen in je lichaam. We werken met kleine groepen van max.12 deelnemers.

2. Voor wie is SelfLove Retreat en waarom?

Voor vrouwen die het pad van bewustzijnsontwikkeling al wat langer lopen en honger hebben om te weten wie ze werkelijk zijn. Er is bij alle deelneemsters toewijding aan zelfontwikkeling, waardoor er grote sprongen in bewustzijn gemaakt worden tijdens dit retreat.
Vrouwen die ergens weten dat ze veel in hun mars hebben, maar de neiging hebben zichzelf kleiner te maken. Vrouwen die de innerlijke perfectionist en people pleaser soms op de voorgrond hebben staan. Vrouwen die veel betekenen voor de mensen om hen heen, maar zichzelf af en toe voorbij rennen.
Voor deze vrouwen is het belangrijk om los te laten wie ze dénken te moeten zijn, om zo hun eigen plek weer in te nemen en trouw te zijn aan zichzelf. Ook als dat betekent dat je anderen teleurstelt of zelfs verliest. Dit is geen comfortabele weg en daarom is het waardevol om dit samen te doen. Deze retreats leren je om trouw te blijven aan jezelf in alle situaties en relaties.
SelfLove retreat is geen wellness- of yogaretreat, maar diep innerlijk werk.

3. Wat ga ik merken aan mezelf als deelneemster?
Het is alsof je een nieuw leven begint. Na deze retraite draait het meer om jouzelf dan om anderen en daardoor voel je je heel krachtig en zelfverzekerd. Je gaat merken dat je je bewuster bent van jezelf, wie/wat je bent, maar ook wat je niet bent. Dit is een kostbare realisatie, die jou meer gaat openen voor jouw eigen(wijs)heid en de relatie met anderen daardoor puurder maakt en verstevigt (of je juist helpen om afscheid te nemen als dat nodig is).

✓ Je hebt innerlijk losgelaten wat je niet meer nodig hebt: je doorbreekt belastende patronen.

✓ Je voelt de ware verbinding met wie je bent: de sleutel tot gezonde en vervullende relaties met anderen.

✓ Je krijgt het vertrouwen in jezelf om steeds meer de controle los te laten en in overgave te komen met het leven zelf.

✓Je hebt een hogere mate van zelfrespect; een liefdevolle relatie met jezelf.

✓ Je voelt dieper vertrouwen op je intuïtie

4. Hoe ziet het programma eruit: wat gaan we doen?

De dagen beginnen in stilte, om in je eigen energie rustig wakker te worden. Er zijn drie tot vier groepsessies per dag, wat in grote lijnen bestaat uit lichaamswerk, ademsessie, groepscoaching/systemisch werk. Er is voldoende tijd om op jezelf te zijn, in stilte, om te wandelen, mediteren, schrijven, lezen of te genieten van een 1-op-1 behandeling. Er zijn drie eetmomenten per dag, waar we met elkaar genieten van de met liefde en passievolle vegan-gerechten van de private chef.

 • Dag 1 Releasing & Clearing. Vertragen en loslaten
  Je gaat jezelf ontdoen van ongeheelde stukken die nog in je lijf aanwezig zijn. De relatie met je ouders kijk je aan, om jouw plek in je leven en in de wereld in te nemen. Vergeving, verzachting en een stevige basis in jezelf wordt voelbaar.
 • Dag 2 Connection to yourself. Verbinden met jouw kern
  Je gaat afgewezen stukken van het kind in jou liefdevolle aandacht geven. Heartconnection: je herstelt de gezonde relatie met jezelf en durft meer en meer te vertrouwen op wie je bent.
 • Dag 3 Become who you are. Vrouwelijk leiderschap vanuit jouw eigenheid
  Je creëert helderheid over jouw verlangens. Jouw Future Self wijst jou de weg naar het leven zoals bedoeld is voor jou. Als afsluiter vieren we samen het leven!

5. Mag ik in delen betalen?
Ja dat is mogelijk. Stuur Saya een e-mailtje, zodat je dit samen kunt bespreken.

De reis van je hoofd naar je hart

SelfLove Weekend Retreat is geen yoga en/of wellness weekend.
Wel voor vrouwen die de moed hebben om hun hart te openen voor het leven en alles wat daarbij voorbij komt. Ook is het geen karig weekend, want we lachen, spelen en genieten met elkaar!

Wil je graag eerst een persoonlijk gesprek, waarin je vragen kunt stellen, kennis maakt en meer te weten komt? Meld je daar nu voor aan.

SelfLove Weekend Retreat is inclusief:

 • Driedaags transformationeel SelfLove Retreat programma

 • Ontbijt, lunch, diner, healthy snacks & onbeperkt water & thee

 • Holistisch-energetische 1-op-1 behandeling

 • Intentievragen en verheldering van je verlangens (voor aanvang retreat)

En exclusief:

 • Reiskosten naar de locatie

 • Evt. reis- en ongevallenverzekering

Saya en haar team kijken er naar uit om je te verwelkomen.

Deze diepe innerlijke verbinding aangaan met jezelf is de mooiste verbinding die er is

Data SelfLove Weekend Retreat: 15 t/m 17 januari 2022

All inclusive 1-persoonskamer € 987,- 2-pers.kamer € 937,-

Deze prijs is excl. 21% BTW. Betalen in 3 delen is mogelijk.

RETREATS REVIEWS

Dit is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven! SelfLove Weekend Retreat was verzachtend, een liefdevolle confrontatie en thuiskomen voor mij. Ik heb inzicht in mijn patronen gekregen en dit bewustzijn neem ik mee in mijn dagelijks leven.

Willemien Harskamp

SelfLove Weekend Retreat heb ik als intens, mooi en verhelderend ervaren. Ik heb de connectie kunnen maken met mijn kindje i.p.v. de angst voor verlies leidend te laten zijn. Er is nu rust in mij en duidelijkheid over mijn vervolgontwikkeling. Saya, bedankt voor jouw fijne begeleiding tijdens dit retreat!

Rozemarijn Helmond, behandelmedewerker acute GGZ

Ik merk dat mijn hart volledig open staat. Uit de chaos stappen in een bad van verbinding: met andere gelijkgestemden, maar vooral met mezelf. Waardoor ik van een afstandje naar de tornado kon kijken en begrip heb gekregen voor de situatie waar ik nu in zit. Meer liefde en rust voor mezelf. Dit alles dankzij de fijne begeleiding tijdens dit retreat.

Kim Meijer, Female Leadership Coach

Dit retreat brengt je dichterbij jezelf en is een cadeautje aan jezelf! Mijn intentie om me meer te verbinden met mijn vrouwelijke kracht heb ik ook daadwerkelijk bereikt!

Etoile du Long, Chakra-danceteacher

De begeleiding is met veel rust, begrip en humor en je levenslustige, blije en liefdevolle persoonlijkheid voelt goed. Het gevoel van verbondenheid met de groep was zo waardevol: vier het leven! Ik voel me geaard, in mijn lijf, ontspannen en het gevoel van vertrouwen doet me echt goed!

Annemie Evers, Natuurgeneeskundig therapeut

Warm, openhartig en intens. Ik ben nu in aanraking met een diepere laag in mezelf. Saya’s begeleiding heb ik als vertrouwd ervaren.

Lonnie Koken, Holistisch architect & vormgever