SELFLOVE WEEKEND RETREAT

15 t/m 17 januari 2021 Centrum Athanor, Lochum


Deep dive van strengheid naar zelfrespect in 3 dagen

Een diepere verbinding met jezelf voelen én voeden is wat de tijd waar we nu in leven vraagt. Groeien naar innerlijk vertrouwen en een stevige bedding stelt je namelijk in staat om standvastig te kunnen staan voor het vervullen van je verlangens én om mee te kunnen bewegen met de stromingen van het leven.

Is het tijd om los te komen van het streven naar ‘beter’?

Je doet jezelf keer op keer tekort wanneer je jezelf hebt aangeleerd om alsmaar te streven naar beter… Door je aandacht op verwachtingen en behoeften van anderen te richten, raak je namelijk uit contact met jezelf en daarmee ook uit contact met je passies, levenslust, je gevoel van vrijheid en onbevangenheid.

Het gevolg is dat je gaat pleasen, zorgt voor anderen en daarmee je eigen behoeften minder belangrijk maakt. Het effect is dat er meer onzekere gevoelens over jezelf opkomen, je voelt je wankel, schuldig over wat je hebt nagelaten te doen en waarschijnlijk ook niet erkend voor wie je werkelijk bent. Op zoek gaan naar bevestiging en goedkeuring buiten jezelf kost bakken met energie én je raakt steeds verder verwijdert van jezelf. 

 • Wat als je in de plaats van innerlijke onrust en spanning meer stevigheid in jezelf zou voelen, lichamelijk dieper kunt ontspannen én daardoor een stiller hoofd hebt?
 • Wat als je jezelf vertrouwd, in iedere verbinding die je hebt met anderen?
 • Wat als je jouw eigen plek kunt innemen en grenzen kunt stellen?
 • Wat als je je hart openstelt en durft te ontvangen: wat wordt er dán mogelijk in je leven?

Saya’s Weekend Retreat begeleidt je naar een hoge mate van zelfwaardering, levenslust en een stevig gevoel van vertrouwen in jezelf

In deze 3-dagen zorg jij ervoor dat je stevig geaard bent in je lijf en een evenwichtige balans tussen hoofd-hart-buik tot stand brengt. Zo ben je in staat om krachtiger en tegelijkertijd liefdevoller grenzen te stellen. Zelfrespect groeit, waardoor je moeitelozer de dingen creëert die belangrijk voor je zijn.

Wanneer je je hart durft te openen, ook bij pijnlijke emoties, kun je vanuit je hartcentrum anderen meer toelaten én liefde ontvangen. 

Je eigenwaarde groeit en je zult je dieper realiseren dat je niet afhankelijk bent van goedkeuring en bevestiging van buitenaf: daarvoor in de plaats ben je in staat om jezelf op het diepste niveau te erkennen voor wie je werkelijk bent.

Situaties die op je pad komen kun je vervolgens aankijken vanuit onbevangenheid, acceptatie en lichtheid, waardoor er meer ruimte ontstaat voor moeiteloosheid, levensvreugde en passie in je leven.

Je voelt je na dit weekend retreat bevrijd van beknellende zelfafwijzing, voelt een rotsvast vertrouwen in jezelf en staat krachtig en liefdevol in (liefde)relaties.

Hoe bereiken we dit?

  Innerlijk werk op emotioneel, fysiek, mentaal én spiritueel vlak, waarmee we in 3 dagen een deep dive in zelfliefde tot stand brengen.

  Door transformatieprocessen zoals:
ademhaling, koude-training, meditatievormen, visualisatie, tantrische verbindingen, intermittent fasting en detox, energiewerk & lichaamswerk in loslaten, openen en verbinden.

  Aandacht op de verbinding met jouw hoofd-hart-buik.  

De veilige space die we creëren tijdens SelfLove Weekend Retreat, is nodig om je te ontdoen van oude pijnstukken.

Verbinding met jouw ‘zin in het leven’.

Wil je graag meer vragen beantwoord hebben, zodat je voor je gevoel een weloverwogen beslissing kunt maken?
Om je goed te kunnen helpen en antwoord te kunnen geven op al je vragen, bied ik jou de mogelijkheid om gratis een telefonisch gesprek te doen. Dit geeft je alle informatie die je nodig hebt om te onderzoeken en voelen of dit Weekend Retreat iets voor jou is. Ik luister naar je met aandacht en zorgvuldigheid.

Verdiep de relatie met jezelf

Saya Sprafke is dit weekend volledig toegewijd aan jou, vanuit liefde, veiligheid en respect. De locatie, omgeving, voeding, begeleiding is gericht op onderstaande 4 pijlers:

MENTAAL

Je leert te doorzien wat je mind aan strategieën heeft, op een manier die bevrijdend werkt en je innerlijke rust brengt. Je ontvangt & creëert nieuwe zelfinzichten, die helderheid brengen over de vervolgstappen die je wilt zetten.

FYSIEK

Je ervaart wat het betekent om volledig je eigen ruimte in te nemen, grenzen te stellen als het nodig is en te leren luisteren naar de signalen van je lichaam. De processen zullen helend en bevrijdend werken, zodat je meer kunt verblijven in het hier en nu.

EMOTIONEEL

Je laat blokkades los en verinnerlijkt een stevige bedding in jezelf. We leren je Oosterse en Westerse rituelen die je blijvend kunt toepassen ook na deze week. Dit zorgt voor een stabiele verbinding met je lichaam, geest, hart, ziel én de wereld om je heen.

SPIRITUEEL

Je groeit naar een hogere laag van bewustzijn: je leert de waarnemer te zijn van je gedachten en emoties, in plaats van erin meegezogen te worden. Je diepere verlangens komen aan het licht, die jou de weg wijzen naar je gewenste toekomstbeeld, zoals dit voor jou bedoeld is.

Wil jij…

 • loskomen van het streven naar beter?

 • meer op je eigen intuïtie vertrouwen?

 • jezelf bevrijden van oude pijnstukken?

 • volledig je eigen ruimte durven innemen?

 • loskomen van verwachtingen van anderen die maken dat je je gevoel van vrijheid verliest?

 • (te hoge) eisen en verwachtingen die je stelt aan jezelf en aan anderen loslaten?

 • liefdevol én toch krachtig grenzen kunnen stellen als het nodig is?

Dan is SelfLove Weekend Retreat op jouw lijf geschreven!

Ambitieuze man/vrouw, ben jij:

 • Gefocust op (het welzijn) van anderen en verlies je jezelf daar wel eens in?
 • Geneigd de lat voor jezelf hoog te leggen?
 • Zo nu en dan over-verantwoordelijk en sta je op die momenten vrij serieus in het leven?
 • Geneigd je best te willen doen?
 • Iemand die zichzelf vaker vergelijkt met anderen?
 • Iemand met een best-wel-strenge en kritische stem naar jezelf?

Dit weekend creëer jij:

 • Een gevoel van thuis zijn bij jezelf
 • Meer (zelf)vertrouwen
 • Hogere mate van zelfrespect 
 • Verstilling & vertraging
 • Een kalme geest
 • Dieper vertrouwen op je intuïtie
 • Liefdevolle relatie met jezelf
 • Verbondenheid met gelijkgestemden

SelfLove retreat biedt jou:

 • Verblijf 2 nachten in Centrum Athanor, in Lochum (Achterhoek). We zitten in een ruime woonboerderij met uitgestrekt landgoed waar het heerlijk vertoeven is.
 • Dagelijks bewustzijnsverruimend programma door Saya Sprafke. De rituelen en werkvormen zijn maximaal ondersteunend aan jouw groei en welzijn. Deze vinden hun oorsprong in Oosterse en Westerse tradities en hebben hun effectiviteit en succes bewezen als het gaat om groeien in zelfbewustzijn.
 • Culinaire vegetarische voeding, om rust, reinheid en helderheid te ervaren in je lichaam en geest. We zullen vegetarisch eten, zoveel mogelijk gluten & suikervrij. Om optimaal profijt te hebben van de zuiverende werking wordt er geen cafeïne en geen alcohol geschonken.
De reis van je hoofd naar je hart

SelfLove Weekend Retreat is geen yoga en/of wellness weekend.
Wel voor mannen en vrouwen die de moed hebben om hun hart te openen voor het leven en alles wat daarbij voorbij komt. Ook is het geen karig weekend, want we lachen, spelen en genieten met elkaar!

Wil je graag eerst een persoonlijk gesprek, waarin je vragen kunt stellen, kennis maakt en meer te weten komt? Meld je daar nu voor aan.

SelfLove Weekend Retreat is inclusief:

 • 2 nachten verblijf in Yogabee’s Farmhouse

 • Deelname aan alle programma-onderdelen

 • Alle maaltijden & onbeperkt water & thee

 • Intention-call van een halfuur vòòr deelname

En exclusief:

 • Reiskosten naar de locatie

 • Evt. reis- en ongevallenverzekering

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen.

Een diepe innerlijke verbinding aangaan met jezelf is de mooiste verbinding die er is

Data Weekend Retreat: 15 t/m 17 januari 2022

Aanmelden voor 10-10-2021 € 777,- Daarna € 889,-

(Deze prijs is excl. 21% BTW)

RETREATS REVIEWS

Ik merk dat mijn hart volledig open staat. Uit de chaos stappen in een bad van verbinding: met andere gelijkgestemden, maar vooral met mezelf. Waardoor ik van een afstandje naar de tornado kon kijken en begrip heb gekregen voor de situatie waar ik nu in zit. Meer liefde en rust voor mezelf. Dit alles dankzij de fijne begeleiding.

Kim Meijer

Dit retreat brengt je dichterbij jezelf en is een cadeautje aan jezelf! Mijn intentie om me meer te verbinden met mijn vrouwelijke kracht heb ik ook daadwerkelijk ervaren!

Etoile du Long

De begeleiding is met veel rust, begrip en humor en je levenslustige, blije en liefdevolle persoonlijkheid voelt goed. Het gevoel van verbondenheid met de groep was zo waardevol: vier het leven! Ik voel me geaard, in mijn lijf, ontspannen en het gevoel van vertrouwen doet me echt goed!

Annemie Evers

Warm, openhartig en intens. De aanraking met een diepere laag in mezelf. De begeleiding heb ik als erg fijn en vertrouwd ervaren.

Lonnie Koken