Het hele jaar door vakantie, hoe doe je dat?

Blog Saya - Het hele jaar door vakantie, hoe doet je dat?

“Hoe was je vakantie?”
“Ben je weer helemaal opgeladen en kun je er weer tegenaan?”

Herken je deze vraag die je gesteld wordt na je zorgeloze vakantie?
Hoezo opgeladen? Hoezo er weer tegenaan?

Gek eigenlijk, want het lijkt er op dat vakantie iets is wat je jezelf af en toe gunt om weer op te laden. ‘Back to reality’ hoor ik mensen vaker zeggen.

De realiteit van wat?

Dat het leven buiten de vakantie zwaar kan zijn? Omdat je weer van alles ‘moet’…? Dat je weer mee gaat in de waan van de dag? To do’s afvinkt. Geleefd wordt?

Wat is dat vakantiegevoel dan precies?

Een vakantiegevoel is voor mij dat ik vrij ben om te kiezen van moment tot moment waar ik behoefte aan heb. Ik neem mijn eigen ruimte in om te doen wat voor mij klopt, ik zorg goed voor mezelf door rust te nemen en gun mezelf dat niets moet en alles mag.

“Wat nou als je dit gevoel van vrij zijn om te kiezen, je eigen ruimte innemen, rust nemen en ‘niets moet, alles mag’ het hele jaar zou ervaren?”

Het antwoord is volgens mij helemaal niet zo moeilijk. Want: op ieder moment heb je een keuze, wat je wél of wat je niet doet. Je hebt een keuze over hoeveel rust je neemt, waar je JA (of nee) tegen zegt, wat je doet om goed voor jezelf te zorgen en te doen wat je blij en gelukkig maakt!

En misschien wel de belangrijkste keuze die je zelf hebt is het werk wat je (dagelijks) doet.

Doe je wat je het allerliefste doet?

En toch blijkt dat in de praktijk vaak lastig, want door de waan van de dag staan we hier niet altijd bij stil. We gaan door, van deadline naar nieuw doel. Misschien wel op de automatische piloot. Omdat dit alles ergens ook hartstikke vertrouwd voelt. En laten we eerlijk zijn: het kan ook heel spannend zijn om van baan te switchen, omdat je wellicht de druk voelt van een hypotheek of een gezin waar je voor zorgt die afhankelijk zijn van jouw inkomen!

Deze vragen geven je nu direct een helder beeld in wat het állerbelangrijkste is in jouw leven:
  • Wat zou je doen als je nog maar 3 maanden te leven hebt?
  • Wat zou je doen als je 10 miljoen euro op je bank gestort krijgt?

Ik geloof in de kracht van creatie en ik heb ervaren wat het oplevert om mijn hart te volgen en iedere dag te doen wat ik het allerliefste doe. Het heeft mij innerlijke rust gebracht, een dosis energie én zelfvertrouwen, omdat ik weet waar ik voor sta en wat ik kan!

Hierbij ondersteun ik nu anderen, met heel mijn hart.

Zodat jij iedere dag doet wat je het allerliefste doet, met passie, plezier en bevlogenheid!

Zodat jij dat ‘vakantiegevoel’ in het hier en nu ervaart!

Zodat die liefdevolle partner die je bent, die vrolijke vader, moeder, zoondochter, collega, werknemer of ondernemer zich ten volle laat zien en niet alleen op vakantie rust ervaart, maar het hele jaar door!

Ik geloof dat dit mogelijk is en draag graag mijn steentje bij.

Wil je weten hoe?

In samenwerking met Zelfbewust Academy faciliteer ik retreats.

Jij ontdekt tijdens deze retreat hoe jij dit vakantiegevoel voor jezelf kunt creëren, het hele jaar door! Je ont-spant, ont-moet en ont-dekt.

Mocht je hart hier nu sneller gaan kloppen, geloof ik dat dit het antwoord is wat je lichaam je geeft!

Voel je welkom om mee te gaan op deze waardevolle (innerlijke) reis.

Voor meer info: klik hier!

Veel liefs,
Saya